Diskuse

Kampaň Antibabiš pokračuje.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Milý pane Talacko, předčasnými volbami tady vyhrožuje jenom Andrej Babiš.

1 0
možnosti
LO

L57u21b74o20š 32O87t71t

25. 3. 2016 7:47

Po středečním vystoupení pana Babiše už by mu normální člověk neměl věřit ani to,

že ty děti jsou jeho.

6 2
možnosti
ZK

Babiš přiznal ne-li podvod, tak neetické chování a ještě do toho namočil "švagra", který teď bude muset vysvětlovat, proč neodvedl darovací daň a dost možná skončí v base. Tož tak. Oslavný blog nechápu.

6 2
možnosti

Andrej Babiš může být jen rád za volební kampaň, kterou mu dělají Kalousek s Fialou! Což si ti dva neuvědomují, že pádem vlády budou nové volby, ve kterých Andrej Babiš díky Kalouskovi a Fialovi politickou scénu zcela převálcuje?!?

4 6
možnosti
KLS

;-D;-D Já si myslím pravý opak. Babiš se teď musí postupně soustředit na čím dál tím méně náročného voliče, pro kterého je čapí hnízdo ještě málo. A až tahle babišiáda skončí, bude to lidsky smutná podívaná. Protože Anofert nepojí dohromady žádná společná vize, přesvědčení, natož respekt. Našli k sobě cestu skrze zájmy a prachy.

1 0
možnosti
RC

O jaké cti mluvíte?! Vy jste zřejmě milovník koblih, že?

12 5
možnosti
JL

Vážený blogu dnes máš obavu o bezvládí k vůli předčasným volbám a ptám se měl jsi tyhle obavy i vtedy když Topolánkova vláda předsedala EU a sundali jste ji? Proto se také o dnešní vládu nestarej.

5 2
možnosti
Foto

chtěl bych vědět, kolik platí Babiš za tyhle oslavné ódy???

11 6
možnosti
ZJ

Nic, to mají z vlastní hlavy. Tam se vejde ještě několik koblih.

11 3
možnosti
JL

Místo toho, aby ukázal zvednutý prostředník a odešel si užívat na své Čapí hnízdo, splnil jejich požadavky a uveřejnil majitele Čapího hnízda. Vy jste fakt kouzelník. A já se pak divím, jak je možný to, co se tady děje.

16 0
možnosti
Foto

Člověk by za chudáka Babiše až slzičku zamáčkl. Je pozoruhodné, jak tu obhajujete fakt, že děti miliardáře shrábli 50melounovou dotaci aby to poté tatínkovi nezištně odevzdaly. Ale za vše může ODS a Kalousek.

21 5
možnosti
NM

...nehledejte v tom žádné zákeřnosti ale posledních 25 politiky vás nechávalo asi v nedbalkách...poslouchal jste tu řeč Babiše o kterou tak stála TOP 09 aODS bylo tam řečeno na plnou "hubu" vše,co bylo veřejným tajemstvím a ze strachu ztráty politických bodů o tom nechtěl nikdo ani náznakem něco říci neb "vrána vráně oči nevyklove " nejsem žádný pol.analytik ale něco si sakra budu pamatovat npř.tu řeč o posl.Marečkovi Bendů který je v politice 24 let a ono NIC jenom pláč na malé výplaty v PS ČR a Babiš se musel setsakramentsky ohánět v byznyse....a na okraj jenom to,že dotace je největší zlo které postihlo především naše zemědělství...každý bývalý soukromý zemědělec když by za ním přišel zemědělský tajemník v době minulé,že dostane zaplaceno za to,že nezaseje by toho tajemníka praštil "rozporkou " po hlavě...jestli víte,co to je...

4 8
možnosti